Conferința națională
Protecția plămânului
pe tot parcursul vieții

Hotel Mara, Sinaia
12-14 aprilie 2024

Informații generale

Perioada de desfășurare a conferinței
Vineri, 12 aprilie 2024 – Duminică, 14 aprilie 2024

Locaţia
Hotel Mara, Sinaia
Adresa: Strada Toporașilor 1A, Sinaia, 106100

Organizatori


Societatea Română de Pneumologie (SRP)


Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov

Organizator logistic

Logos Consult – Organizator Profesionist de Evenimente

Co-președinți

Prof. Dr. Roxana Maria Nemeș,
Președinte SRP

Dr. Sandra Adalgiza Alexiu,
Președinte AMFB

Comitet de organizare

  • Prof. Dr. Roxana Maria Nemeș
  • Prof. Dr. Florin Mihaltan
  • Prof Dr. Ruxandra Ulmeanu
  • Conf Dr. Adela Iancu
  • Dr. Sandra Adalgiza Alexiu
  • Dr. Rodica Tănăsescu
  • Dr. Catalina Panaitescu
  • Dr. Cosmina Berbecel

Adresabilitate

Eveniment adresat medicilor din toate specialitățile interesate de sănătatea plămânului: medicina de familie, pneumologie, medicina internă, pediatrie, pneumologie pediatrică, alergologie, cardiologie, expertiza capacității de muncă, medicina fizică și de reabilitare, chirurgie toracică, epidemiologie, radiologie-imagistică medicală, sănătate publică și management, etc

Tematica

Tematica va include ateliere de lucru și sesiuni practice (vaccinare, dispositive inhalatorii & spirometrie, comunicare, respiratie) , sesiuni stiintifice cu prezentari inedite pe toate aspectele sanatatii plamanului (astmul sever, boli pulmonare la copii si adulti -preventie, screening, depistare, testare, diagnostic, tratament, imunitate precoce – alimentatia la san, imunitatea la apel, profilaxie boli pulmonare, vaccinare, simpozioane satelit, etc.

Pe durata conferintei se va organiza o expozitie medicala de profil, standuri cu cărți de specialitate, presă medicală, etc.

Credite CMR

Conferința este creditată de Colegiul Medicilor din România cu 13 credite EMC, conform deciziei nr. 2525/08.04.2024.

Conform deciziei 12/2018 a CMR, intrat în vigoare în 21 august 2018, primesc certificate de participare cu puncte EMC numai medicii membri ai CMR care au incheiat un contract cu Colegiul Medicilor din România pe anul in 2023. Datele personale trimise către Colegiul Medicilor din România pentru validarea creditelor sunt obligatorii. Aceste date cuprind numele și prenumele, specialitatea medicală, gradul profesional, locul de munca, localitatea, CUIM (Codul Unic de Identificare a Medicului emis de Colegiul Medicilor din România, format din 10 cifre de pe avizul privind exercitarea profesiei de medic - a nu se confunda cu CNP sau cod de parafa).
Toate celelalte categorii de participanți primesc numai certificatul de participare fara credite.

Atenționăm medicii rezidenti la a doua specialitate care se înscriu la congres că pot beneficia de puncte EMC numai dacă sunt înscriși la congres ca medic specialist în prima specialitate.

RESPONSABILITATE ȘI ASIGURARE

Organizatorii conferinței îşi declină responsabilitatea pentru daune / pierderi / accidente de orice fel / imbolnaviri, etc care pot surveni în timpul desfășurării evenimentului, pentru participanți, expozanti sau persoanele care îi însoţesc. Fiecare participant este responsabil de propria persoană, de bunurile personale şi de eventualele daune pe care le produce.

Organizatorii vor respecta cu strictete si vor lua toate masurile de prevenire a raspandirii virusului COVID 19 in conformitate cu regulile si normele impuse de autoritati, in vigoare la momentul desfasurarii conferinței însă, nu pot fi făcuți responsabili pentru eventuale îmbolnăviri, decizia de participare și auto-protejarea aparținând fiecarui individ în parte.

Organizatorii nu acceptă nicio responsabilitate în cazul în care evenimentul ONSITE trebuie anulat.

Organizatorii nu sunt responsabili pentru nicio pierdere sau inconvenient cauzată ca urmare a unor astfel de modificări și nu acoperă eventualele pierderi (anularea / reprogramarea zborurilor, cazări sau orice alte pierderi), clauzele de anulari in asttfel de situatii fiind cele impuse de furnizorii respectivelor servicii.

Participanților și expozanților li se recomandă să ia în considerare achiziționarea propriei asigurări de călătorie pentru a se proteja de astfel de pierderi neprevăzute.

Share on | Share on