Conferința națională
Protecția plămânului
pe tot parcursul vieții

Hotel Mara, Sinaia
12-14 aprilie 2024

Invitație

Dragi colegi,

Societatea Romana de Pneumologie (SRP) in parteneriat cu Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov (AMFB), au placerea de a va invita sa participati la Conferinta nationala “ Protecția plămânului pe tot parcursul vietii”, care se va desfasura in perioada 12-14 aprilie 2024 la Hotel Mara, Sinaia.

Ne propunem ca manifestarea noastră, sa devină tradițională, cu impact asupra educației noastre medicale.

Evenimentul este adresat medicilor din toate specialitățile interesate de sănătatea plămânului: medicina de familie, pneumologie, medicina internă, pediatrie, pneumologie pediatrică, alergologie, cardiologie, expertiza capacității de muncă, medicina fizică și de reabilitare, chirurgie toracică, epidemiologie, radiologie-imagistică medicală, sănătate publică și management, etc.

Programul științific abordează probleme actuale provocatoare, axate pe sanatatea plamanului, cu subiecte actualizate in protectie, preventie, diagnostic si tratament, dezbatute de lideri de opinie cheie in domeniu.

Tematica va include ateliere de lucru și sesiuni practice (vaccinare, dispositive inhalatorii & spirometrie, comunicare, respiratie) , sesiuni stiintifice cu prezentari inedite pe toate aspectele sanatatii plamanului (astmul sever, boli pulmonare la copii si adulti -preventie, screening, depistare, testare, diagnostic, tratament, imunitate precoce – alimentatia la san, imunitatea la apel, profilaxie boli pulmonare, vaccinare, simpozioane satelit, etc.

Pe durata conferintei se va organiza o expozitie medicala de profil, standuri cu cărți de specialitate, presă medicală, etc.

Vă asteptam cu drag la Sinaia!

Co-președinți conferinta,


Prof. Dr. Roxana Maria Nemeș
Președinte SRP

Dr. Sandra Adalgiza Alexiu
Președinte AMFB

Share on | Share on