Conferința națională
Protecția plămânului
pe tot parcursul vieții

Hotel Mara, Sinaia
12-14 aprilie 2024

Parteneri

ASTRA ZENECA

Antibiotice

Compania Antibiotice este cel mai important producător român de medicamente generice și principalul furnizor de produse antiinfecțioase către spitalele din România.

Cu o tradiție de 67 de ani, un portofoliu de 150 de produse din 11 arii terapeutice, compania și-a câștigat renumele mizând pe performanță prin calitate. Medicamentele sale sunt astăzi accesibile nu doar pe piața internă, ci și în alte 70 de țări ale lumii, iar producția substanței active nistatina plasează compania ca lider mondial în topul de profil.

Dincolo de recunoașterea câștigată la nivel global, brandul Antibiotice rămâne dedicat misiunii de a face românilor sănătatea și viața mai bună.

Dr. Phyto Romania

Păstrând standardele înalte ale fitoterapiei moderne, Dr. Phyto protejează natural copilăria prin produse inovatoare, cu fitoextracte standardizate și nutraceutice, create și dezvoltate prin tehnologii de ultimă generație.

Soluțiile fitoterapeutice ale gamei Phytodep reprezintă o alternativă de primă intenție, blândă și delicată, dar eficientă, în abordarea tulburărilor funcționale și a patologiei sugarilor și copiilor.

Gama de produse Phytodep are în spate peste 30 de ani de cercetare, care au adus o serie de inovații privind ingredientele active și ambalajele inovatoare.

Folosind echipamente de ultimă generație și combinând expertiza unor oameni de știință dedicați, anual se dezvoltă peste 200 de proiecte pentru formule noi adaptate nevoilor piețelor farmaceutice din peste 35 de țări. Astfel, gama de produse Phytodep conține fitoextracte de calitate, standardizate, provenind din culturi de plante controlate. Colaborarea cu renumiți oameni de știință și medici în realizarea studiilor clinice susțin atât siguranța, cât și eficiența produselor.

Pasiunea și determinarea echipei de profesioniști cu experiență solidă în piața farmaceutică, sustine implicarea companiei Dr. Phyto Romania în domeniul fitoterapiei moderne, ca ramură a medicinei alopate.

Visit website

Sandoz

Suntem numărul 1 global în aria de biosimilare și antibiotice generice /medicamente oncologice, acoperim arii terapeutice majore și avem o vastă experiență în sfera OTC.

Scopul nostru este acela de a găsi căi noi prin care să ajutăm pacienții să aibă acces la medicamente de înaltă calitate.

Sandoz are peste 1000 de molecule și mai mult de 800 de proiecte în dezvoltare, cu produse de tradiție pe piața din România.

Suntem leaderi de piață în categoria mucolitice/expectorante, antifungice și probiotice si produse inovatoare ca de ex: ACC Lămâie şi Miere, ACC pulbere orală în plic, cu aromă de mure, Exoderil Set, Exoterfyn, Combifexin, Ketifexin.

Visit website

Pfizer

Sun Wave Pharma

Compania Sun Wave Pharma, consecventă cu misiunea ei principală - aceea de a pune la dispoziția medicilor, farmaciștilor și bineînțeles pacienților produse inovatoare, naturale, sigure și eficiente, prin Divizia Respi, se adresează unor specialități medicale foarte importante: ORL, Pediatrie, Pneumologie, Alergologie, Medicină Internă și Medicină de Familie. Portofoliul de produse este special creat pentru pacienții cu afecțiuni respiratorii și cu componentă alergică, a căror incidență este în continuă creștere.

Visit website

Novartis

Secom

Secom Healthcare® este compania românească lider de autoritate în soluții de medicină integrativă, care răspund nevoilor unui lifestyle sănătos al omului modern.

Suntem specializați în importul, promovarea și comercializarea de produse naturale pentru sănătate (suplimente alimentare, ceaiuri) și frumusețe, precum și în servicii de consultanță naturopată.

Visit website

Chiesi

Naturalis

GTS

Berlin Chemie Menarini

BERLIN-CHEMIE este un producător de medicamente inovator care operează la nivel internaţional, având o tradiţie bogată. Din 1992, BERLIN-CHEMIE face parte din Grupul MENARINI care activează la nivel global, fiind lider pe piaţa farmaceutică italiană de zeci de ani. Compania, care a fost fondată la Napoli în 1886 şi are sediul central în Florenţa, s-a transformat de-a lungul generaţiilor într-o companie farmaceutică ce operează la nivel global, rămânând totuşi o afacere de familie. În cadrul Grupului MENARINI, BERLIN-CHEMIE este responsabilă pentru activitatea farmaceutică din Germania, Europa de Est şi regiunea CSI. În plus, în Berlin se află unul dintre sediile centrale de cercetare ale Grupului.

Dezvoltarea dinamică, produsele farmaceutice inovatoare şi o bogată experienţă, acumulată de-a lungul mai multor generaţii, reprezintă mărcile comerciale ale companiei BERLIN-CHEMIE.

Visit website

1st Medica

1St Medica SRL este o companie cu capital integral romanesc, acreditata de catre Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale din Romania, ce activeaza in domeniul distribuirii si comercializarii de aparatura medicala, in special in sfera domeniului respirator.

Cu un management cu experienta de peste 20 ani in domeniul dispozitivelor medicale, firma noastra este unic importator al spirometrelor de top Vitalograph din Marea Britanie precum si importator a unora dintre cei mai cunoscuti producatori din domeniul respirator cum ar fi Philips Respironics si Lowenstein Medical, etc.

Dorinta noastra este de a crea Performanata in Sanatate prin oferirea partenerilor din domeniul medical si pacientilor din Romania a celor mai bune servicii si produse si de a deveni astfel prima alegere a dumneavoastra.

Produsele din portofoliul nostru deservesc urmatoarele domenii: Explorari Functionale, Diagnostic si Tratament Sindrom de Apnee in Somn, Oxigenoterapie si Ventilatie Mecanica (invaziva si noninvaziva).

Visit website

Jurnalul de Sănătate

Medical Market

Share on | Share on